Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ pakt 15 miljoen euro op verkoop van Myron Boadu’

Myron Boadu gaat AZ verruilen voor AS Monaco. Naar verluidt betalen ze rond de 15 miljoen euro voor de aanvaller aan de Alkmaarders. Hoogstwaarschijnlijk wordt Boadu vandaag nog medisch gekeurd in het prinsdom en daarom was hij gisteren afwezig bij het oefenduel van AZ met het Spaanse Real Sociedad (1-0 overwinning door een doelpunt van Zakaria Aboukhlal.

Technisch directeur Max Huiberts vertelde rond die wedstrijd aan ESPN: “Zoals de afgelopen weken meerdere keren gesuggereerd is, is er interesse van AS Monaco. Die interesse is concreet. We zijn alleen nog niet tot een akkoord gekomen. De kans dat hij vertrekt is wel aanwezig. Hij krijgt de ruimte om met Monaco te zitten en te kijken of hij er voor zichzelf uit kan komen.”

Afgelopen woensdag was Boadu ook al niet van de partij bij de oefenpot tegen OFI Kreta: “Het is allemaal heel netjes gegaan. Ik heb sowieso, ook bij de transfer van Calvin Stengs, geen enkel moment getwijfeld dat het niet op een nette manier zou gaan. Dat zijn natuurlijk allebei jongens die al sinds hun tiende of elfde bij AZ zijn. Ik weet wat zij met AZ hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.