Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana deelt mokerslag uit aan Ajax’

Andre Onana zet zijn zinnen op een transfervrij vertrek bij Ajax. Hier maakt het Italiaanse medium Calciomercato melding van. Onana zou van zins zijn om zijn aflopende contract in de Johan Cruijff ArenA uit te dienen om vervolgens een transfervrije overstap te kunnen maken naar een échte Europese topclub.

Internazionale wordt genoemd als een van de gegadigden, maar er zouden meerdere grootmachten zijn die inmiddels contact opgenomen hebben met het management van de goalie. Voor Ajax is het plannetje van Onana een hard gelag, want de transferwaarde van de sluitpost wordt geschat op 30 miljoen euro.

Onlangs vertelde directeur voetbalzaken Marc Overmars dat hij de opstelling van de belangstellenden niet snapt: “Als ik het was, had ik juist snel gehandeld. Je kan zes maanden wachten, dan kan-ie transfervrij tekenen. Maar dan komen ook heel andere clubs en heb je veel meer concurrentie. Moet je dat willen? Een transfervrije keeper zijn die erbij gepakt wordt?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.