Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft nog geen bod ontvangen op Mohamed Ihattaren’

PSV wil Mohamed Ihattaren graag verkopen maar van een inkomend bod is nog geen sprake geweest. Het toptalent van de Eindhovenaren is in afwachting van een transfer uit de selectie gezet en traint sindsdien apart van de groep.

Ihattaren lijkt gezien zijn uitzichtloze situatie te willen vertrekken uit Eindhoven. Daar wil ook PSV aan meewerken, maar de topclub laat de jeugdparel niet zomaar gaan. Volgens het Eindhovens Dagblad probeert PSV een flink doorverkooppercentage te bedingen in de transfer, om op die manier toch nog wat geld over te houden aan de verkoop.

Aanvankelijk leek Ihattaren voor een astronomisch bedrag te gaan verkassen, maar na de aanstelling van Roger Schmidt in Eindhoven kon de middenvelder zijn geweldige vorm niet meer evenaren. Ihattaren moet bij PSV voorlopig onder meer Noni Madueke en Mario Götze voor zich dulden en lijkt het verbruikt te hebben bij Schmidt. PSV hoopt deze zomer naast het doorverkooppercentage ook een ‘marktconform’ bedrag te ontvangen.

Volgens het ED is er dus echter nog geen bod binnengekomen. Onder meer het Franse OGC Nice zou interesse hebben, maar daarvan is voorlopig nog geen enkel signaal. Ihattaren heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Eindhoven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.