Voetbal4u.com

Eredivisie Sparta verlengt contract van felbegeerde Maduka Okoye

Sparta heeft verrast met het verlengen van het contract van doelman Maduka Okoye. De Nigeriaanse sluitpost, die op de verlanglijst staat van diverse clubs, heeft zijn verbintenis verlengd tot de zomer van 2025. Zijn oorspronkelijke contract liep tot medio volgend jaar.

Dat meldt de Rotterdamse club op Twitter. Zelf spreekt de Nigeriaan de fans op Twitter in het Nederlands toe. Dat is best knap te noemen, aangezien hij pas ruim één jaar in Nederland woont. Sparta pikte de Nigeriaan op bij Fortuna Düsseldorf en gaf hem al snel het vertrouwen tussen de palen. Dat betaalde hij dubbel en dwars uit. Okoye was een van de sterkhouders en verscheen daarmee op de verlanglijst van onder meer Anderlecht, Ajax en AZ. Geïnteresseerde clubs zullen nu flink de portemonnee moeten trekken voor de doelman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.