Voetbal4u.com

Eredivisie Daley Blind: ‘Wij waren de betere partij dan PSV’

Ajax verloor gisteren in eigen huis met 0-4 van PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. ‘Scorebordjournalistiek’ volgens Daley Blind.

De ervaren verdediger annex middenvelder analyseert namelijk: “Het veldspel was goed met elf man, wij waren beter denk ik. Daarom is het zuur dat je geen goal weet te maken in de eerste helft. Dit is niet zozeer een wake-upcall.”

“Wij kijken naar onszelf”, zegt Blind. “Als wij goed zijn en de kwaliteit leveren die we kunnen leveren… Dan zijn wij de ploeg die het meest moet winnen en de meeste kwaliteit heeft. Ik denk dat we niet naar andere clubs moeten kijken. Natuurlijk heeft PSV goed ingekocht. Volgens mij gaf de trainer dat ook al aan. Ze zijn beter georganiseerd dit seizoen.”

De Oranje-international sluit af: “Het zal er zeker niet makkelijker op geworden zijn, daar zijn we ons van bewust. Wij zijn de te kloppen ploeg. We zullen ervoor moeten strijden om alle punten te pakken in Amsterdam en mee te nemen naar Amsterdam. Uiteindelijk willen we gewoon met de schaal staan. Dat moeten we ook durven uitspreken, wij zijn Ajax. Daar lopen we niet voor weg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.