Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag: ‘Paar spelers nog niet klaar voor deze wedstrijden’

Ajax kreeg gisteren een flink pak slaag van PSV in de strijd om de Johan Cruijff SChaal. Het werd maar liefst 0-4. Ten Hag noemt de rode kaart voor Nicolás Tagliafico als breekpunt, maar Ajax had op dat moment al twee goals van Noni Madueke om de oren gekregen.

“We maken fouten, die mogen we niet maken”, aldus de Ajax-trainer in gesprek met ESPN. “Natuurlijk heb ik het benoemd en die spelers weten het zelf ook: je moet Madueke buiten houden en niet binnendoor laten komen…”

De 51-jarige Tukker liet zich eerder in het voorseizoen al ontvallen dat de fysieke staat van zijn selectie nog niet optimaal is. Om die reden haalde hij tegen PSV een aantal spelers voortijdig naar de kant. “Wij hebben een aantal spelers: die zijn nog niet klaar voor dit soort wedstrijden. Daar is Davy (Klaassen, red.) er één van.” De middenvelder werd tijdens de rust al vervangen door Devyne Rensch, al had dat ook een tactische reden. “Ik vond dat ik dat moest repareren op links, vandaar dat we Davy gewisseld hebben voor Rensch.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.