Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana lijkt in 2022 transfervrij te vertrekken bij Ajax’

Andre Onana doelman van Ajax lijkt aan te sturen op een transfervrij vertrek in 2022. Hij leek onderweg naar Olympique Lyon, maar de Kameroener trok zich plotseling terug in de onderhandelingen.

Een duidelijk signaal wetende dat clubs als Arsenal en Internazionale op dit moment geen interesse hebben om toe te slaan. Daarmee zijn alle momenteel concrete opties doorgestreept.

Volgens Franse media richting Onana zich nadrukkelijk op het seizoen 2022-2023. Door een dopingschorsing tot begin november en een Afrika Cup-deelname begin volgend jaar kan de doelman sowieso weinig wedstrijden spelen in clubverband. Om die reden is hij niet voornemens om zich te laten wegjagen door Ajax, dat dolgraag nog een transfersom aan hem wil verdienen.

Onana zou deze zomer alleen willen vertrekken als de ideale club voorbij komt. Zo niet, dan wacht de sluitpost tot januari om te gaan onderhandelen over een transfervrij vertrek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.