Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Twente versterkt zich met Michel Vlap’

Michel Vlap staat voor een transfer naar FC Twente. Hier maakt Voetbal International melding van. “Inmiddels is de deal met Anderlecht rond. Naar verwachting worden de laatste formaliteiten maandag afgerond en traint Vlap dinsdag al mee in Enschede.

Als alle handtekeningen zijn gezet, keert Vlap twee jaar na zijn vertrek bij SC Heerenveen terug op de Nederlandse velden. De voormalig jeugdinternational scoorde voor de Friezen twintig keer in 59 Eredivisie-duels.”

Vlap verdiende in Heerenveen een transfer naar Anderlecht, maar ondanks elf goals in 36 wedstrijden werd hij daar op een zijspoor gezet. Een uitleenperiode aan Arminia Bielefeld zorgde niet voor een nieuw perspectief in Brussel. Daarop koos Vlap voor Twente.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.