Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax op poleposition voor aanvaller Khvicha Kvaratskhelia’

Ajax heeft interesse getoond in de vleugelspeler Khvicha Kvaratskhelia van Rubin Kazan. Dit weet de journalist Andro Kheladze te melden. In de Italiaanse media vertelt hij: “Borussia Mönchengladbach werd in het verleden genoemd en ook Leeds United kwam voorbij, maar de interesse van Ajax is het sterkst.”

De verslaggever vervolgt: “Op dit moment zijn de Amsterdammers het dichtst bij de komst van Kvaratskhelia, ook al kan alles natuurlijk snel veranderen.”

Er moet een flink transferbedrag aan te pas komen om de Georgiër los te weken: “Rubin Kazan is klaar om hem voor 15 à 20 miljoen euro te verkopen, maar er zijn nog geen officiële biedingen van die orde uitgebracht.” Eerder mikte Ajax op een samenwerking met Kamaldeen Sulemana, maar die verbond zijn toekomst aan Stade Rennes. Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) is vermoedelijk wat te duur voor directeur voetbalzaken Marc Overmars…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.