Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Recordaankoop Sebastien Haller gaat sneuvelen bij Ajax’

Sebastien Haller werd deze winter door Ajax voor maar liefst 22,5 miljoen euro overgenomen van West Ham United. Een recordaankoop voor de Amsterdammers maar analist Hedwiges Maduro heeft zo zijn twijfels over hem.

“Het zou me niet verbazen als Haller dit seizoen gaat sneuvelen. In de competitie niet, maar in de Champions League wel.”

“In de competitie speelt Ajax op de helft van de tegenstander, maar in de Champions League denk ik dat Tadic op een gegeven moment in de spits komt”, vreest Maduro tijdens Voetbalpraat, op ESPN. De oud-middenvelder denkt dan aan de ‘CL-variant’ met Dusan Tadic in de punten, en Antony en Steven Berghuis (of zelfs David Neres) als flankspelers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.