Voetbal4u.com

Eredivisie Lisandro Martínez: ‘Bij Argentinië gaat het echt heel vaak over Ajax’

Bij de nationale ploeg van Argentinie schijnt regelmatig gesproken te worden over Ajax. Dit zegt Ajacied Lisandro Martinez. Volgens hem staan de Amsterdammers er ontzettend goed op in Zuid-Amerika.

In een interview met Voetbal International vertelt hij over waarom er bij Argentinië vaak gesproken wordt over de regerend landskampioen van Nederland. “Dat is wel een mooi verhaal, want het gaat echt heel vaak bij Argentinië over Ajax. Dat heeft ook met onze analyticus Matthias te maken. Hij is echt een heel groot fan van Ajax”, licht Martínez toe.

“Elke keer als Nico of ik bij de nationale ploeg ben, wil hij van ons alles weten over hoe het er in Amsterdam aan toe gaat. Hij raakt niet uitgesproken over Johan Cruijff, over Louis van Gaal. Hij heeft ook allerlei boeken van hen gelezen en hoort ons helemaal uit over trainingsvormen. De club staat er dus goed op”, glimlacht de Argentijn over de situatie van de Copa América-winnaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.