Voetbal4u.com

‘PSV wil Italiaanse topper Lorenzo Insigne naar Eredivisie halen’

PSV zou proberen om de Italiaans vleugelflitser Lorenzo Insigne binnen te halen. Dit weet het medium Corriere della Sera te melden. Volgens de lokale krant is er zelfs al contact geweest tussen het management van Insigne en PSV. De Eindhovenaren maken, zo schrijft de bron, ‘best een kans, omdat Inter een voorkeur heeft van Joaquin Correa (Lazio).

‘ Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat PSV 25 miljoen voor een 30-jarige speler gaat betalen. Bovendien lijkt de kans niet heel groot dat iemand van het statuur van Insigne (47-voudig Italiaans international) erg veel zin heeft in de Eredivisie.

Insigne ligt nog tot medio 2022 vast in Napels, onderhandelingen over verlenging zijn al afgebroken omdat men niet tot een akkoord kon komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *