Voetbal4u.com

Champions League ‘Jan Vertonghen mist het tweeluik met Benfica tegen PSV’

Benfica-verdediger Jan Vertonghen zal het tweeluik met PSV voor plaatsing voor de Champions League missen. De 34-jarige Belg heeft in het duel met Spartak Moskou een blessure opgelopen en staat zeker drie weken aan de kant, meldt Record.

Vertonghen was in beide wedstrijden tegen de Russen basisspeler in een driemansdefensie. In de met 2-0 gewonnen return in Lissabon viel hij echter halverwege uit. De voormalig Ajacied kampt met een kleine spierscheuring in zijn dijbeen, schrijft de Portugese krant. Hij is vermoedelijk pas na de interlandperiode in september weer inzetbaar voor Benfica. Tegen Spartak werd de Rode Duivel vervangen door de Braziliaan Morato.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.