Voetbal4u.com

Ajax sluit overeenkomst met cryptobedrijf

Ajax heeft een partnership ondertekent met het cryptobedrijf BLOX. Voor de komende drie seizoenen is het Nederlandse bedrijf een ‘Official Partner’ van de Amsterdammers en zullen de beide partijen samenwerken.

BLOX wordt door Ajax op de website omschreven als één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies. Het bedrijf hoopt bij supporters van de club onder de aandacht te worden gebracht en denkt aan unieke en verantwoorde aanbiedingen voor Ajacieden. Via de mobiele app van BLOX kan bijvoorbeeld bitcoin worden gekocht en verhandeld.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, spreekt zijn waardering uit voor de nieuwste partner van zijn club. “We verwelkomen BLOX met veel plezier in onze partner-groep. Hun ambitie spreekt me aan, alsmede de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers brengen.”

De CEO van het cryptobedrijf, Davy Stevens, zegt dat de samenwerking met Ajax een volgende stap is voor zijn bedrijf. “Het partnership met Ajax past naadloos bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. Door middel van unieke aanbiedingen willen we fans op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *