Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal lonkt opnieuw voor Andre Onana’

Arsenal zou weer concreet zijn geworden om Andre Onana van Ajax over te nemen. Met dit nieuws pakt The Sun uit.

Arsenal heeft eventjes een zijpaadje bewandeld: de Londenaren meldden zich bij Sheffield United voor Aaron Ramsdale, maar kregen een vraagprijs van 40 miljoen euro te horen. Daardoor is Onana nu toch weer in beeld gekomen in het Emirates Stadium, zo meldt het bovengenoemde boulevardblad.

Volgens The Sun wil directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax 10 miljoen euro hebben voor de goalie en dat bedrag valt toch wel te betalen voor een club als Arsenal, des te meer nu de paniek toegeslagen is in de Engelse hoofdstad: de Gunners verloren hun eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen met 2-0 van Brentford.

Als Onana alsnog uit de ArenA vertrekt zou dat geen verrassing zijn, maar misschien kiest hij er wel voor om zijn contract in onze hoofdstad uit te dienen om vervolgens transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.