Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Joshua Zirkzee had voor Feyenoord moeten kiezen’

Joshua Zirkzee koos deze zomer voor een huurperiode bij Anderlecht. Ook Feyenoord had interesse in hem en analist Kenneth Perez snapte dan ook maar weinig van deze overstap. En dat heeft de Deen geweten ook, want plotseling kreeg hij bedreigingen uit België.

In gesprek met Het Nieuwsblad vertelt de oud-voetballer: “Ik heb gemerkt dat Belgische voetbalfans nogal emotioneel zijn. Na mijn uitspraken kreeg ik op sociale media plots bedreigingen uit jullie land. Best heftig en bijzonder.”

Maar… wat bedoelde hij dan precies? “Kijk, om eerlijk te zijn, kennen wij Joshua Zirkzee in Nederland niet zo héél goed. Hij ruilde Feyenoord als vijftienjarige voor Bayern. We zagen hem in München af en toe invallen en scoren. Dan heb je ongetwijfeld kwaliteiten, maar een echt waardeoordeel kan je op basis van die invalbeurten niet geven. Hij heeft nu nood aan veel speelminuten en volgens mij kan hij zich het best ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Bij Feyenoord dus.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.