Voetbal4u.com

Miljoenenbod gedaan op Vitesse-captain Danilho Doekhi

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Kroatische Dinamo Zagreb heeft een bod van twee miljoen euro gedaan op Vitesse-captain Danilho Doekhi. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hoewel de Kroatische grootmacht niet gelijk als een droomclub voor Doekhi zal klinken, is het wel een ploeg die nog kans maakt op Champions League-deelname dit seizoen. In de play-offs is Sheriff uit Moldavië de laatste horde.

“Omdat Tannane en Bazoer, voor wie eerder Olympique Marseille in de markt was, nog niet verkocht zijn, kan een verkoop van Doekhi een interessante optie worden voor Vitesse”, weet de genoemde krant. “Doekhi zit momenteel in de lappenmand vanwege een hamstringblessure die hij heeft opgelopen in de uitwedstrijd tegen FC Dundalk in de derde voorronde van de Conference League en ontbreekt daardoor donderdag in de eerste play-offwedstrijd tegen Anderlecht in Brussel.” Het contract van de oud-Ajacied (23) loopt na dit seizoen af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *