Voetbal4u.com

Duitsland ‘Georgios Giakoumakis lijkt op weg naar Werder Bremen’

Georgios Giakoumakis lijkt op weg te zijn naar de Duitse club Werder Bremen. Hij kreeg van VVV toestemming om naar Bremen af te reizen voor een gesprek met Werder. “Dat was een erg goed gesprek”, vertelde Fritz donderdagmiddag op een persconferentie. “Hij vond het ook leuk hier in Bremen. We zijn nog steeds met elkaar in gesprek. Maar we houden ons natuurlijk niet met slechts een speler bezig.”

VVV wilde in eerste instantie vijf miljoen euro ontvangen voor de topschutter. Inmiddels nemen de Limburgers ook genoegen met een bedrag van drieënhalf miljoen euro. Celtic zou naar verluidt drie miljoen willen betalen en hebben zich vandaag nog in de strijd om de spits gemengd. De voorkeur van Giakoumakis lijkt echter naar Werder te gaan.

De gevallen grootmacht degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga en hoopt snel terug te keren op het hoogste niveau. Daar kan met de doelpunten van Giakoumakis goed bij gebruiken. Werder kent echter een teleurstellende competitiestart. De Duitsers wisten in drie wedstrijden vier punten te verzamelen en staan op de elfde plaats.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.