Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax presenteert derde shirt van seizoen: ode aan Bob Marley

Ajax heeft haar derde shirt van het seizoen gepresenteerd aan het publiek. Het is een ode aan het lied Three Little Birds van Reggae-legende Bob Marley.

Ajax’ derde shirt zal bestaan uit de kleuren zwart, geel, groen en rood. De drie laatst genoemde accenten zijn op het shirt terug te vinden middels de welbekende Adidas-strepen op de schouders en bij de mouwen. Daarnaast zijn de logo’s van het Duitse kledingmerk, Ajax en Ziggo in het rood afgebeeld.

Three Little Birds – het lied van Bob Marley wat sinds jaar en dag in de Johan Cruijff ArenA geregeld te horen is – is terug te vinden in de nek op de achterkant van het derde shirt van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.