Voetbal4u.com

Spanje ‘Luuk de Jong aangeboden bij FC Barcelona’

Volgens het medium SPORT is Luuk de Jong aangeboden bij FC Barcelona. De Nederlander is begonnen aan zijn derde seizoen bij Sevilla, maar lijkt niet voor te komen in de plannen van trainer Julen Lopetegui. Sevilla trok daarnaast Rafa Mir aan als extra aanvaller. De Spanjaard heeft een contract voor zes seizoenen getekend in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

De Jong wordt in het geruchtencircuit ook in verband gebracht met een terugkeer naar PSV, terwijl ook West Ham United hem graag aan de selectie toe zou willen voegen. De lange spits zou ook zijn aangeboden bij Barcelona, maar Koeman lijkt te twijfelen. Hij weet niet of De Jong de spits is die hij op dit moment zoekt.

De Jong kwam tot op heden tot 94 officiële wedstrijden voor Sevilla, waarin hij negentien keer het net wist te vinden. Hij had een belangrijk aandeel in de Europa League-winst van Sevilla tegen Internazionale met twee doelpunten. Vorige week zat De Jong negentig minuten op de bank toen Sevilla de eerste wedstrijd van het seizoen met 3-0 won van Rayo Vallecano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.