Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Justin Kluivert krijgt klappen bij ontspoorde wedstrijd Nice-Marseille’

Gisteren ontspoorde het duel tussen Nice en Marseille volledig. Dimitri Payet werd bekogeld met flesjes, maar gooide die terug de tribunes in en vervolgens ontstond er een soort pandemonium, waarbij de spelers van Olympique Marseille met supporters van Nice vochten. Het duel werd gestaakt en de gasten wilden niet verder spelen.

Jean-Pierre Rivère, de voorzitter van Nice, snapt daar niks van: “De scheidsrechter aarzelde om de wedstrijd te hervatten, maar de veiligheidsdiensten vertelden hem dat er geen problemen waren. Uiteindelijk besloot iedereen om de wedstrijd te hervatten. Ik begrijp de beslissing van Marseille dan ook niet helemaal. Iedereen zei dat alles goed zou komen, maar onze tegenstander wilde niet meer. Het is teleurstellend dat het zo eindigt. De zaken zijn vrij duidelijk. Er werden waterflessen gegooid en de reactie van twee Marseille-fans zorgde ervoor dat de boel ontspoorde. De beveiliging van Marseille hoefde niet het veld op te komen en onze spelers te slaan.”

Volgens RMC Sport heeft Nice doorgegeven dat Kluivert een van de spelers is die klappen heeft gekregen van de mensen van Marseille, naast Jean-Clair Todibo. Aan de kant van Marseille werden Payet, Mattéo Guendouzi en Luan Peres toegetakeld…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.