Voetbal4u.com

‘Mohamed Ihattaren waarschijnlijk deze week weg bij PSV’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Mohamed Ihattaren zal PSV naar alle waarschijnlijkheid deze week nog gaan verlaten. Dit weet Voetbal International te melden. De Eindhovenaren hebben nog geen officieel bod ontvangen, maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer duren.

AS Monaco zou al wekenlang interesse hebben in Ihattaren, maar liet nog niet van zich horen in het Philips Stadion. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de negentienjarige aanvallende middenvelder, liet desgevraagd aan VI weten dat de club uit het ministaatje er ook nog niet uit is met Ihattaren zelf.

De kans dat het talent nog bij PSV blijft is volgens het weekblad miniem. Als hij komende week niet vertrekt, zal het in de winter voor een nog lagere transfersom zijn of loopt hij in de zomer van 2022 gratis de deur uit. Op De Herdgang is Ihattaren niet meer welkom.

PSV hoopte meer dan 25 miljoen euro te kunnen ontvangen voor de spelmaker, maar technisch directeur John de Jong zal zich nu tevreden stellen met enkele miljoenen. Het is afwachten of Monaco daar in de slotfase van de huidige transfermarkt mee op de proppen zal komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *