Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana maakt seizoen af bij Ajax en vertrekt transfervrij’

Ajax verwacht dat Andre Onana dit seizoen gewoon speler van de club blijft. Dat is slecht nieuws, want dan zal hij volgend seizoen vermoedelijk transfervrij verkassen en blijft directeur voetbalzaken Marc Overmars met lege handen achter.

Dat vertelt Ajax-watcher Johan Inan in de podcast van het Algemeen Dagblad. “Het heeft er alle schijn van dat Onana het seizoen gaat afmaken bij Ajax en dan volgend seizoen transfervrij vertrekt. Het is nog steeds rustig rondom hem. Op 4 september mag hij zich weer melden op het trainingsveld op bij Ajax”, stelt hij.
Advertentie

Onana moet dan nog wel twee maanden wachten voor hij officieel een wedstrijd mag spelen. “De grote vraag is hoe het verder gaat. Stel Ajax heeft een exceptionele doelman nodig in de Champions League om verder te gaan: gaan ze hem dan opstellen?”, vraagt hij zich hardop af. Omdat Onana ondanks alles wat Ajax voor hem heeft gedaan niet wil bijtekenen, zou daar flink over getwijfeld worden. Een overgang naar Olympique Lyon heeft hij namelijk zelf afgezegd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.