Voetbal4u.com

Eredivisie PSV slaat grote slag en verlengd contract van Noni Madueke

PSV heeft het contract van Noni Madueke opengebroken en verlengd tot medio 2025. De vorige verbintenis van Madueke liep medio 2024 af.

PSV schrijft dat het nieuwe contract een beloning is voor de stormachtige ontwikkeling die de aanvaller doormaakt. Madueke was dit seizoen al goed voor zes doelpunten en één assist in negen wedstrijden. Het is de Europese top niet ontgaan dat de ster van Madueke rijzende is: onder meer Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en Leicester City hebben naar verluidt interesse.

Maar de stap naar de Europese top zal Madueke deze zomer nog niet maken. “Er was veel belangstelling van buitenlandse clubs voor Noni, maar wij wilden Noni graag nog langer verbinden aan PSV. Na goede gesprekken met Noni en zijn familie is het gelukt om zijn contract tot en met 2025 te verlengen. Wij zijn als club heel blij dat Noni blijft en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, reageert directeur voetbalzaken John de Jong.

Madueke, die in 2018 overkwam van Tottenham Hotspur, maakte anderhalf jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. “Dat was een bijzonder moment natuurlijk. Sinds ik hier ben, merk ik aan alles dat dit de beste plek is om me te ontwikkelen. Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld hier langer te blijven’, aldus Madueke in maart 2020. Ook nu is hij verheugd om langer bij PSV te blijven: ‘Ik heb me vanaf dag één thuis gevoeld bij PSV. We gaan er samen een mooie tijd van maken in Eindhoven, met prachtige voetbalavonden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.