Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord kan komst van Nick Viergever vergeten’

Feyenoord lijkt te kunnen fluiten naar de komst van Nick Viergever, PSV wil hem namelijk niet laten gaan. Nadat RTV Rijnmond donderdagavond met het nieuws kwam dat Viergever mogelijk transfervrij mag verkassen uit Eindhoven, omdat hij daar achter Olivier Boscagli en Armando Obispo inmiddels derde keuze is linksachterin bij PSV, werd dat nieuws vrij snel daarna alweer ontkracht.

‘PSV is geen filantropische instelling. Hij heeft nog een contract voor een jaar en als ze hem in Rotterdam willen hebben, moet er dus een aanvaardbaar bedrag op tafel komen’, schreef PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Niet veel later kwam het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt met de duidelijke boodschap dat PSV niet wil meewerken aan de transfer. ‘PSV wil Nick Viergever niet laten gaan’, schreef het medium. In hoeverre dat onderhandelingstactieken zijn vanuit Eindhoven om nog een leuk bedrag eraan over te houden, is onduidelijk. Dat Viergever weinig toekomst heeft bij PSV dit seizoen, is wel evident. Bovendien wil technisch manager John de Jong zijn selectie nog versterken, waardoor een vertrek van Viergever kan helpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.