Voetbal4u.com

‘Transfer Mohamed hattaren nog heel ver weg’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Het zier ernaar uit dat Mohamed Ihattaren PSV voorlopig niet zal gaan verlaten. Hij is overbodige geworden bij PSV maar voorlopig zijn er nog geen biedingen geweest op de speler. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans.

Ihattaren’s zaakwaarnemer Mino Raiola zou gespekken voeren met AS Monaco, maar daarvan is bij PSV in elk geval niks bekend. Er ligt geen bod en volgens het ED is er ook nog geen persoonlijk akkoord tussen de PSV’er en de Franse topclub. Een definitieve transfer van Ihattaren waarbij alle partijen kunnen leven is derhalve heel ver weg.

Desondanks is de verwachting in Eindhoven dat Ihattaren in de komende dagen nog wel vertrekt naar ‘een nog onbekende bestemming’. Mocht het echter onverhoopt niet goedkomen, dan heeft Ihattaren wel een enorm probleem. Bij PSV krijgt hij geen nieuwe kans en wordt hij ‘zeker niet’ opgenomen in de A-selectie van Roger Schmidt. Een zomers vertrek zou voor alle partijen de beste oplossing lijken.

Verder kwam Voetbal International met een kleine update over de inkomende transfers, waarvan technisch directeur John de Jong er nog een aantal hoogt te realiseren. De deals met Luuk de Jong en Santiago Arias zijn ver weg; laatstgenoemde lijkt namelijk op weg naar Granada. Verder heeft Hoffenheim de beste papieren voor de komst van Ritsu Doan, terwijl de Eindhovenaren, zoals reeds uitlekte, niet willen meewerken aan een vertrek van Nick Viergever naar Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *