Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo staat voor overstap naar Manchester City’

De Portugese superster Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Juventus. Manchester City overweegt dan ook om in de komende uren een bod op tafel voor hem te leggen. Dit weet Sky Sport Italia te melden.

Fabrizio Romano meldt daarnaast dat Ronaldo koste wat kost deze transferperiode wil vertrekken uit Turijn. Juventus zou die transfer niet in de weg willen staan, maar gaat niet akkoord met een transfervrije overstap en wil een transfersom ontvangen.

Romano stelt dat er de komende uren al een officieel bod van City verwacht kan worden. Ronaldo is sowieso niet beschikbaar tijdens de volgende wedstrijd van Juventus tegen Empoli. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes zou al in Manchester zijn om met City te praten over een mogelijke transfer.

Juventus wil het salaris van Ronaldo graag uit de boeken hebben, maar wil sowieso een transfersom ontvangen. In Italiaanse media zingt een bedrag van 25 miljoen euro rond, maar het niet bekend of City daadwerkelijk zo ver wil gaan voor de handtekening van Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.