Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mohamed Daramy landt in Amsterdam en is bijna Ajacied’

Mohamed Damary is inmiddels in Nederland geland om zich medisch te laten keuren door Ajax. De kans bestaat dat de transfer vandaag al definitief wordt afgerond.

Ajax en FC Kopenhagen maakten zondag bekend dat de clubs eruit waren, maar Daramy moest wel nog even de Conference League-wedstrijd tegen Sivasspor spelen. Dat is gebeurd en na afloop kreeg Daramy een passend afscheid van zijn ploeggenoten bij Kopenhagen.

Daramy stapte vrijdag vroeg op het vliegtuig, meldt De Telegraaf. Als de medische keuring geen problemen oplevert, kondigt Ajax zijn komst vrijdag aan. De club heeft het persbericht al klaar staan. De Amsterdammers betalen ongeveer dertien miljoen euro voor Daramy, die ook naar Club Brugge kon.

Daramy tekent bij Ajax een contract voor vijf jaar. Ajax wilde eerst Kamaldeen Sulemana, maar was niet bereid om te voldoen aan de torenhoge commissie van vier miljoen euro voor zijn zaakwaarnemers. De zaakwaarnemer van Daramy krijgt naar verluidt de helft van dat bedrag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.