Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lisandro Magallán staat voor overstap naar Anderlecht’

Ajax-verdediger Lisandro Magallan staat voor een huurtransfer naar het Belgische Anderlecht. Dit weet de Telegraaf te melden. De Belgische grootmacht neemt hem voor één jaar over met optie tot koop. Bij Ajax heeft de 27-jarige mandekker allang geen toekomst meer.

De krant schrijft: “Ajax verhuurde de verdediger in 2019 aan Deportivo Alaves en in 2020 aan FC Crotone. Die uitstapjes naar Spanje en Italië deden hem goed, want de Ajax-spelers zagen deze zomer een compleet andere Magallan binnenstappen. In het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV viel hij in en tegen Vitesse zit hij zondag gewoon op de bank. Na het duel reist Magallan af naar Brussel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.