Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Berghuis is zijn basisplaats bij Ajax kwijt

Steven Berghuis lijkt zijn basisplaats voorlopig kwijt te zijn. Hij wordt rechts voorin vervangen door Antony, die met Brazilië deze zomer goud won op de Olympische Spelen.

Ajax, dat het opneemt tegen Vitesse, houdt de basis verder intact. Dat betekent ook dat de bekritiseerde Sébastien Haller zijn basisplaats behoudt. De miljoenenaankoop was vorige week weliswaar trefzeker, maar kon nauwelijks bijdragen aan het aanvalsspel van de Amsterdammers. Aanvoerder Dusan Tadic completeert de voorhoede, terwijl aanwinst Mohammed Daramy nog ontbreekt.

Ook Maarten Stekelenburg behoudt zijn plek onder de lat. Dat betekent dat Remko Pasveer niet zal aantreden tegen zijn voormalig werkgever. De doelman begon in de Johan Cruijff Schaal nog op de reservebank, maar dat was omdat Stekelenburg destijds met fysieke klachten kampte. Ook de herstelde Perr Schuurs zit weer in de wedstrijdselectie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.