Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lyon wil 26 miljoen euro neertellen voor David Neres’

Het Franse Olympique Lyon wil zich graag gaan versterken met Ajax-winger David Neres. En daar hebben ze een fortuin voor over. Het gaat naar verluidt om een transfersom van 26 miljoen euro.

Dat is een bijzonder hoge som, aangezien Neres toch al ruim een jaar niet meer in bloedvorm heeft verkeerd. Bij Lyon zwaaide coach Peter Bosz vanmiddag aanvaller Maxwel Cornet (Burnley) uit, Neres moet dus als vervanger gehaald gaan worden. Ook Leicester City en Everton werden aan Neres gelinkt, maar het lijkt dus Frankrijk te gaan worden.

Vanmiddag zei directeur Marc Overmars nog op ESPN: “De markt is nog twee dagen open er kan van alles gebeuren. Er is voor de een meer belangstelling. Voorin is het drukbezet, dus het zou goed zijn als dat gebeurd. Ik verwacht dat de kans klein is dat Neres zal blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.