Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Transfer Kylian Mbappé naar Real Madrid afgeketst’

Kylian Mbappe lijkt dit seizoen gewoon bij PSG te blijven. Real Madrid wilde zijn eenjarig contract voor maar liefst 170 miljoen euro afkopen maar heeft zich nu bedacht. Dat weet Sky Sports te melden. Mbappé lijkt in Parijs te blijven, waar hij met Lionel Messi en Neymar een droomvoorhoede vormt.

Real Madrid wilde de Franse steraanvaller het liefst deze zomer naar La Liga halen, maar beseft waarschijnlijk nu dat het krankzinnig is om 170 miljoen euro neer te tellen voor een speler die komend seizoen transfervrij is. Mbappé kan over vier maanden, vanaf 1 januari om precies te zijn, worden gestrikt op een voorcontract. In dat geval is de komst van de ster dus transfervrij.

PSG doet al maanden verwoede pogingen om het contract van Mbappé te verlengen, maar de 22-jarige aanvaller lijkt toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat Real Madrid hengelde naar zijn handtekening, wilde Paris Saint-Germain stunten met de komst van Erling Haaland. Zijn transfer lijkt echter na het afhaken van de Mbappé-deal eveneens van de baan.

Mbappé was afgelopen zondag nog de grote man aan de kant van Paris Saint-Germain. De aanvaller zorgde met twee treffers hoogstpersoonlijk voor de 0-2 overwinning op Stade Reims.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.