Voetbal4u.com

Italië DEFINITIEF: Mohamed Ihattaren naar Juventus

Mohamed Ihattaren verkast per direct naar Juventus. Dit hebben de Eindhovenaren zojuist bekendgemaakt via hun digitale kanalen. Die club zal hem weer direct gaan doorverhuren vermoedelijk aan Sampdoria.

“We wensen Mohamed veel succes in Italië en hopen dat deze overstap zowel voor hem persoonlijk als voor zijn carrière goed uitpakt”, reageert PSV-directeur John de Jong op de clubwebsite. Hij erkent dat de afgelopen periode met ‘ups en downs’ is verlopen, maar gunt hem desondanks geluk in Italië.

Onder Mark van Bommel groeide Ihattaren uit tot één van de meest geprezen spelers op de Nederlandse velden, maar onder Roger Schmidt werd zijn ontwikkeling een halt toegeroepen. Daardoor ontvangt PSV slechts een bescheiden transfersom voor de middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.