Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eljero Elia kiest tussen ADO Den Haag en buitenland’

Eljero Elia is een transfervrije speler en is dus niet gebonden aan de transferdeadline die gisteren afliep. De 34-jarige aanvaller lijkt pas in september bekend te maken waar zijn toekomst ligt.

“Buitenlandse clubs hopen op de dertigvoudig international, evenals ADO Den Haag”, zo weet Voetbal International. “In Turkije, waar hij eerder landskampioen werd met Basaksehir, hebben diverse clubs geïnformeerd naar de voormalig international. Ook in Amerika is er interesse voor de aanvaller uit Voorburg.”

“In Nederland sprak Elia tot twee keer toe met ADO Den Haag. De Hagenezen zouden de aanvaller graag transfervrij aan de selectie toevoegen. Elia zelf heeft nooit onder stoelen of banken geschoven zijn oude liefde – hij debuteerde in Den Haag in het betaalde voetbal – graag nog een handje zou willen helpen”, aldus
VI.

Elia liet zijn contract bij FC Utrecht deze zomer ontbinden. De komende weken zal duidelijk worden waar zijn toekomst ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.