Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Louis van Gaal verrast vanavond met opstelling van Oranje’

Vanavond speelt Oranje een kwalificatieduel tegen Noorwegen. En dit zal gaan gebeuren onder de nieuwe bondscoach Louis van Gaal. En het is bijna een understatement om te stellen dat bondscoach Louis van Gaal af gaat rekenen met de ‘doctrine’ van zijn voorganger Frank de Boer.

Van Gaal lijkt namelijk voor een 4-3-3-formatie te kiezen met een hoop nieuwe namen in zijn opstelling. De verwachting van Voetbal International is bijvoorbeeld dat Justin Bijlow onder de lat begint, en de jonge Feyenoorder was er niet eens bij op het Europees kampioenschap.

Het blad werpt een blik op de verdediging: “Achterin krijgt Jurriën Timber op rechtsback de voorkeur boven Denzel Dumfries, die na zijn transfer naar Internazionale nog niet al te veel heeft gespeeld. Centraal achterin speelt Stefan de Vrij in plaats van de geschorste Matthijs de Ligt, hij staat naast de van een zware blessure teruggekeerde Virgil van Dijk. Op linksback speelt Daley Blind.”

Daarna is de voorhoede aan de beurt: “Zoals verwacht staat Memphis Depay in de punt van de aanval, hij wordt vanaf rechts ondersteund door Steven Berghuis, links van hem is er een basisplaats voor PSV-pareltje Cody Gakpo, die in de eerste weken van het seizoen veel indruk maakt.”

Verwachte opstelling Oranje: Bijlow; Timber, De Vrij, Van Dijk, Blind; Klaassen, Frenkie de Jong, Wijnaldum; Berghuis, Memphis en Gakpo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.