Voetbal4u.com

Engeland ‘Man United houdt alles voor Donny van de Beek tegen’

Zaakwaarnemer Guido Albers van Donny van de Beek baalt van Manchester United. De club heeft namelijk alle biedingen die er voor hem binnenkwamen geblokkeerd.

Aan Voetbal International laat Albers weten: “Ik heb hard gewerkt om iets te vinden voor Donny, maar de club houdt alles tegen.” Er was genoeg interesse voor de middenvelder. “Italië, Duitsland, Engeland… Dat zag er allemaal wel goed uit. Manchester United leek mee te werken, maar uiteindelijk hebben ze dat toch niet gedaan.”

“Aan de ene kant is het teleurstellend, maar aan de andere kant moeten we het als positief beschouwen. Dus dat er echt wel een kans komt. Maar we zullen de komende tijd weer afwachten of dat echt zo is. Niemand in Nederland heeft er nog vertrouwen in, maar Donny gelukkig wel”, aldus de makelaar van Van de Beek.

Manager Ole Gunnar Solskjaer stelt dat er nog voldoende vertrouwen is in Van de Beek. Albers: “Ik heb nu een aantal keer zulke uitspraken gehoord. Hopelijk gaat het nu ook daadwerkelijk gebeuren. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. We hebben er alle vertrouwen in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.