Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal gaat voor trainer Antonio Conte’

De Italiaanse coach Antonio Conte word mogelijk de nieuwe trainer van Arsenal. Dat schrijven meerdere Engelse en Spaanse media, waaronder Todofichajes. Afgelopen zomer zou de club al hebben overwogen om Mikel Arteta te vervangen als coach, maar destijds kreeg de Spanjaard het vertrouwen.

Met nul punten uit de eerste drie duels in de Premier League zou de clubleiding inmiddels toch vrijwel zeker besloten hebben om hem te vervangen.

Een week geleden werd er contact opgenomen met Conte, die zelf wel open zou staan voor een avontuur bij Arsenal. De enige voorwaarde die de oefenmeester zou hebben gesteld, is dat hij de baan voor de start van oktober krijgt. In elk ander scenario zou volgens hem het seizoen al te vergevorderd zijn om echt een en ander neer te zetten.

De zeer ervaren Conte werd afgelopen seizoen kampioen met Internazionale, terwijl hij ook bij Chelsea, Juventus, Atalanta Bergamo en Siena succesvol was. Daarnaast stond hij tussen 2014 en 2016 als bondscoach aan het roer bij de nationale ploeg van Italië. Later op de avond kwam er een update van transferspecialist Fabrizio Romano, die stelde dat de berichtgeving onjuist was.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.