Voetbal4u.com

Spanje Javier Pastore tekent contract bij Spaanse laagvlieger Elche

De 32-jarige Javier Pastore gaat spelen voor het Spaanse Elche. Los Franjiverdes – vorig seizoen ternauwernood in de Primera División gebleven, inmiddels de nummer vijftien na drie speelrondes – hebben het nieuws zaterdag bevestigd via de officiële kanalen.

Pastore kwam vlak voor de transferdeadline een contractontbinding met AS Roma overeen en heeft dus niet lang zonder club hoeven zitten. De spelmaker heeft tot het einde van het seizoen getekend bij Elche.

Pastore meldde zich in 2009 in Europa en versierde in zijn tijd bij Palermo een toptransfer naar Paris Saint-Germain. De 29-voudig Argentijns international bleef zeven seizoenen lang in Parijs, maar maakte steeds minder minuten en vertrok in 2018 naar AS Roma. Daar raakte het voormalige toptalent, mede door blessures, helemaal op een zijspoor. De nieuwe trainer José Mourinho liet hem in de eerste maanden van het nieuwe seizoen links liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.