Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana wil vierjarig contract bij Inter tegen vier miljoen salaris’

De kans dat Andre Onana zijn aflopende contract bij Ajax zal gaan verlengen is niet groot. Italiaanse media weten zeker dat de doelman uit Kameroen onderweg is naar de Italiaanse topclub Internazionale.

FcInterNews heeft vernomen dat Onana een jaarsalaris van drieënhalf tot vier miljoen euro heeft geëist in Milaan. De doelman heeft twee aanvullende eisen gesteld. De Ajacied wil een vierjarig contract tekenen én een relatieve zekerheid hebben dat hij volgend seizoen de nummer één is.

Internazionale wil na dit seizoen afscheid nemen van Samir Handanovic en zou hem daardoor min of meer een basisplaats kunnen toezeggen. Wel heeft de Italiaanse topclub een voorkeur voor een driejarig contract, maar een optiejaar zou het gat moeten dichten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.