Voetbal4u.com

Engeland ‘Mohamed Salah wil een half miljoen euro per week gaan verdienen’

Mohamed Salah wil zijn contract bij Liverpool graag verlengen maar dan moet daar wel het juiste kostenplaatje aanzitten. De Egyptische aanvaller heeft nog een tweejarig contract op Anfield en kan naar verluidt kiezen voor een nieuw avontuur bij Paris Saint-Germain of Real Madrid.

Als Liverpool een vertrek van de superster wil voorkomen, moet het zijn contract flink opwaarderen. Momenteel staat de aanvaller voor ruim 250.000 euro per week op de loonlijst. Volgens de Sunday Mirror verlangt Salah een verbeterde verbintenis die hem wekelijks 583.000 euro oplevert. Dat zou betekenen dat hij jaarlijks 30.316.000 euro zou verdienen.

Salah behoort samen met Virgil van Dijk en Alisson nu al tot de bestbetaalde spelers bij Liverpool, maar hoopt nu de speler te worden met het beste contract. Real Madrid en Paris Saint-Germain zien de superster al langer als een droomkandidaat. PSG heeft echter onlangs Lionel Messi voor de rechtsbuitenpositie gestrikt en lijkt bij een vertrek van Kylian Mbappé voor Erling Haaland te gaan.

De 29-jarige Salah is met twee assists en twee goals in drie Premier League-duels goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De Egyptenaar was sinds zijn komst naar Liverpool al 127 keer trefzeker. Daar had de linkspoot 206 wedstrijden voor nodig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.