Voetbal4u.com

‘Louis van Gaal kiest vanavond voor Steven Bergwijn’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanavond staat de kraker van Oranje tegen Turkije op het programma. Volgens de Telegraaf en het Algemeen Dagblad zal trainer Louis van Gaal kiezen voor Steven Bergwijn op de flanken. Hij is de vervanger van Cody Gakpo.

De PSV-uitblinker is afgehaakt met een lichte blessure en is daarom niet van de partij in de Johan Cruijff Arena. Bondscoach Louis van Gaal heeft onder meer ook Donyell Malen achter de hand, maar de keuze lijkt te vallen op een echte buitenspeler.

Verder kent de opstelling van Oranje vermoedelijk weinig verrassingen. Stefan de Vrij zou momenteel een streepje voor hebben op Matthijs de Ligt, terwijl Van Gaal al aankondigde dat Virgil van Dijk en Daley Blind terugkeren in het elftal. Daardoor moet Feyenoord-back Tyrell Malacia ondanks een verdienstelijk debuut weer op de bank plaatsnemen.

Nederland en Turkije trappen om 20.45 uur af in Amsterdam. Oranje neemt bij winst de koppositie in de poule over van de Turken. Het verschil tussen beide landen is momenteel één punt.

De vermoedelijke opstelling: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Wijnaldum, De Jong, Klaassen; Berghuis, Memphis, Bergwijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *