Voetbal4u.com

Engeland Cristiano Ronaldo geeft zijn moeder stadionverbod bij United

Cristiano Ronaldo wil liever niet dat zijn moeder al zijn wedstrijden bezoekt voor Manchester United. Volgens de Daily Mail is de wedstrijdspanning ongezond voor de moeder van Ronaldo. Omdat ze zich zo erg opwindt, wordt er door doktoren gevreesd voor haar gezondheid.

Daarom heeft Ronaldo zijn moeder gezegd dat hij haar liever niet meer op de tribune zit, maar de wedstrijden vanuit huis bekijkt. Ronaldo verloor eerder al zijn vader en wil niet beide ouders kwijt zijn.

Ronaldo zette na een interlandonderbreking woensdag voor het eerst voet op het Engelse trainingscomplex van Manchester United. De topfitte aanvaller mag hopen op zijn rentree in het shirt van de topclub. Komende zaterdag komt Newcastle United op bezoek. Met zeven punten uit drie duels bezet zijn nieuwe ploeg momenteel de derde plaats in de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.