Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea en Spurs azen nu al op Jurriën Timber’

Het zou goed kunnen dat Jurriën Timber in de zomer van 2022 Ajax al zal gaan verlaten. De Engelse grootmachten Chelsea en Tottenham Hotspur volgen zijn verrichtingen namelijk op de voet. Dit weet het medium 90min te melden.

Chelsea en Tottenham zouden Timber inmiddels al twee jaar in de gaten houden. Scouts zouden enthousiaste rapporten hebben geschreven over de Ajax-verdediger, zeker sinds diens doorbraak in de hoofdmacht. Ook zijn snelle oproep voor het Nederlands elftal is duidelijk een teken aan de wand.

Verschillende Premier League-clubs zijn gecharmeerd van Timber, maar Chelsea en Tottenham lijken het meest concreet. Zij zien in de Oranje-international een nieuwe William Gallas, die bij beide Londense clubs een succesvolle periode beleefde.

Timber ligt bij Ajax nog vast tot medio 2024. De Amsterdammers moeten ook rekening houden met andere clubs, want Paris Saint Germain, Olympique Lyon, AS Monaco, Borussia Dortmund en RB Leipzig worden eveneens genoemd als geïnteresseerde clubs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.