Voetbal4u.com

Eredivisie Valentijn Driessen vindt actie van Hans Kraay Jr “belachelijk”

Journalist Valentijn Driessen vindt het maar raar dat Hans Kraay Junior bereid is om de boete die veldbestormer Amin kreeg voor zijn rekening te nemen. Kraay besloot namelijk de boete die de KNVB oplegde, van 100 euro, te betalen voor Amin.

“Belachelijk”, foetert Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf. “Hij doet iets wat niet mag en niet kan, en dat wordt in feite goedgepraat doordat Hans die boete van 100 euro gaat neerleggen. Belachelijk! Ik heb er zelf ook een van 13 jaar thuiszitten, die weet echt dondersgoed wat ze wel en niet kunnen doen, en wat wel en niet kan. Waar gaat dit over?”

Kraay zei op ESPN eerder al over het voorval: “Ik vond het mooi. Ik vond het in Lille mooi met Hakim Ziyech, hoe Ziyech het deed en hoe die jongen zó blij was. Die jongen had de Lotto gewonnen, en deze jongen heeft nu ook de Lotto gewonnen. Depay deed het fantastisch. Bel maar, ik betaal die honderd euro voor deze jongen. Ik vond het geweldig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.