Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax ziet sterspeler van Sporting Portugal afhaken

Ajax hoeft aanstaande woensdag geen rekening te houden met sterspeler Pedro Gonçalves. De middenvelder is namelijk geblesseerd geraakt.

Trainer Rúben Amorim verwacht dat Gonçalves nog een week uitgeschakeld is. Dat is volgens De Telegraaf goed nieuws voor Ajax. De krant schrijft: “Gonçalves had het afgelopen seizoen met 23 doelpunten een groot aandeel in de eerste landstitel in negentien jaar voor Sporting. Hij ontbrak zaterdagavond ook tijdens het thuisduel met FC Porto (1-1). Aanvoerder Sebastián Coates speelde wel mee met de kampioen, maar moet tegen Ajax een schorsing uitzitten. Gonçalo Inácio, Tiago Tomás en Manuel Ugarte ontbraken ook tegen FC Porto, maar zij zijn woensdag mogelijk wel weer inzetbaar tegen Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.