Voetbal4u.com

Engeland ‘Spurs ziet in Ryan Gravenberch de ideale aanwinst’

Tottenham Hotspur is overtuigt van de kwaliteiten van Ryan Gravenberch. En daarom willen ze hem naar Londen gaan halen. Het transferbeleid van Tottenham ligt sinds kort in handen van Fabio Paratici.

De Italiaan staat erom bekend dat hij graag grote talenten aantrekt en volgens het Spaanse Fichajes moet Gravenberch zijn volgende prooi worden. De Ajacied heeft veel indruk gemaakt op de directeur van de Londenaren.

De vraag is alleen wanneer Tottenham toeslaat. De club kan volgend jaar zomer proberen om een deal met Ajax tot stand te brengen, maar zou ook kunnen aansturen op een transfervrije deal in 2023. Dat laatste scenario lijkt gezien het beleid van Ajax niet heel realistisch. Sterker nog: de Amsterdammers azen zelfs op een contractverlenging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.