Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag twijfelt over twee namen voor CL-kraker’

Woensdag neemt Ajax het in de Champions League op tegen Sporting Portugal. Het is nog maar de vraag of Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg daarbij zijn.

Het duo ontbrak afgelopen weekend tijdens de competitiewedstrijd met PEC Zwolle door liesblessures. Het is voorlopig nog niet bekend of Ten Hag ook aanstaande woensdag niet over de doelman en de middenvelder kan beschikken, schrijft De Telegraaf.

Zaterdagavond verving Remko Pasveer de geblesseerde Stekelenburg, terwijl Steven Berghuis op de plek van Klaassen speelde. Als blijkt dat Stekelenburg en/of Klaassen aanstaande woensdag ook niet beschikbaar zijn, lijken dat ook dan weer de meest logische vervangers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.