Voetbal4u.com

Eredivisie Jan Boskamp geniet van ‘vintage’ Louis van Gaal

Analist en voormalig voetbaltrainer Jan Boskamp heeft er alle vertrouwen in dat Oranje zich gaat plaatsen voor het WK in Qatar.

“Als je het allemaal leest, worden we straks in Qatar wereldkampioen”, lacht Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. “De eerste wedstrijd tegen Noorwegen vond ik niet goed, maar tegen Turkije liep het als een trein. Daar zaten een paar prachtige goals bij.”

Boskamp ziet een duidelijk verschil met de vorige bondscoach Frank de Boer. “Louis heeft geluisterd naar zijn spelers en is 4-3-3 gaan spelen. Toch denk ik dat hij tegen de grote landen gaat teruggrijpen naar de 5-3-2 van het voorbije EK. Maar oké, de resultaten zijn goed. En er lijkt een klik tussen Van Gaal en de spelers te zijn.” Denk jij weten wie er wereldkampioen gaat worden? Neem dan eens een kijkje bij Official OlyBet

“Hij heeft met iedereen lopen ouwehoeren en ze zijn ineens allemaal twee meter groter geworden. Benieuwd waar dit gaat eindigen”, aldus Van Gaal, die ook geniet van de persconferenties van Van Gaal. “Dat is topentertainment. Als er iemand het met hem oneens is, wordt die afgemaakt. Vintage Louis!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.