Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax kan zijn borst natmaken morgen tegen Sporting

Marvin Zeegelaar speelde in het verleden voor zowel Ajax als Sporting Portugal. En volgens hem zijn er best veel overeenkomsten tussen beide clubs.

In gesprek met Ajax Life vertelt de back: “Sporting is een grote club en het voetbal leeft enorm in Lissabon, sowieso in Portugal. Ze hebben altijd heel goede jeugdspelers gehad die doorstromen naar het eerste elftal, een beetje zoals Ajax.”

De Amsterdammers krijgen in ieder geval van doen met de fanatieke aanhang van Sporting: “Die ‘Leeuwen’ zijn heel fanatiek, de fanatiekste van het land in mijn ogen. De club heeft veel fans wereldwijd, net als Ajax.”

Zeegelaar was net uit Lissabon vertrokken toen het misging met de fanatieke ‘supporters’, die het trainingscomplex van Sporting bestormden en klappen uitdeelden aan onder anderen Bas Dost: “Heel rare dingen, gelukkig heb ik dat niet meegemaakt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.