Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Contractverlenging van André Onana is voor alle partijen het beste’

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft nog altijd de stille hoop dat Andre Onana voor Ajax behouden blijft. Dat liet de trainer weten tegenover De Telegraaf na de winst tegen PEC Zwolle.

“Ik denk dat het voor alle partijen het beste is om zijn contract te verlengen en dat heb ik Onana ook geadviseerd”, aldus Ten Hag. “Contractverlenging is voor mij zeker een optie, maar uiteindelijk gaan Marc en André daarover. Mijn advies zal Onana zeker meenemen. Uiteindelijk moeten zijn omgeving en hij de beslissing nemen.”

De trainer is wel van plan om de doelman weer in te zetten op moment als het weer mogelijk is. “We hebben hem ingeschreven voor de Champions League en dat is niet zonder reden”, zo gaf hij aan.

Ten Hag wilde benadrukken dat hij een buitengewoon goede band met Onana heeft. “En ik ben hem zeer erkentelijk voor wat hij de afgelopen jaren voor Ajax en mij heeft gedaan, maar er zit ook een zakelijke kant aan”, zei hij daarover. “En ik ben als professional in dienst van Ajax. Maar als de club hem nodig heeft, zal ik er zeker op aandringen hem weer te kunnen opstellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.